top of page

TEAM JONGERENPARTIJ JO 2022 | 2026

KLIK OP NAAM VOOR EEN KORTE KENNISMAKING

Groepsfoto2.jpg

OPKOMEN VOOR JE MEDEMENS

 

Ik ben Jo van den Boogaard, al 40 lijsttrekker van jongerenpartij JO. Ik ben ook alweer een hele tijd werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in de Grote Beek. 

 

De onderwerpen die 40 jaar geleden speelden zijn nog steeds actueel. Zo zijn we al 40 jaar strijdbaar voor betaalbare huisvesting voor jongeren. Inmiddels heeft zowat elke partij dit als speerpunt. De komende periode zullen we daar dus zeker werk van maken.

 

Naast de vertrouwde gezichten heeft onze partij dit jaar ook enkele enthousiaste jongeren op de lijst. Zij staan te trappelen om als (burger)raadslid ervaring op te doen.  

.

Jo van de Boogaard

VRIJWILLIGERS ZIJN HET ONBETAALBARE KAPITAAL

 

Ik ben Teuntje, 51 jaar en ik zit sinds 2002 in de raad. Bij de Nederlandse Spoorwegen als procesleider perron in Eindhoven of Den Bosch. Maar voor in Best kom je me tegen: privé, in de kroeg en overal waar iets te doen is. Alleen niet zo zeer in vergaderzaaltjes

Ik probeer altijd gewoon alles in Best te kopen daar hebben we de stad niet voor nodig. De regio hebben we wel nodig om zaken betaalbaar te houden en omdat je als gemeente alleen heel kwetsbaar bent.

 

Politiek is van de lange adem en in die 40 jaren hebben we toch wel wat bereikt: een mooi jongerencentrum, goed minimabeleid met oog voor de kwetsbare inwoners en heel veel wonen. Dat hebben we steeds onder de aandacht gebracht.

Ook hebben we er mede voor gezorgd dat alle Bestse kinderen kunnen meedoen aan muziek en dansonderwijs.

 

Door de coronamaatregelen zijn we veel kwijtgeraakt, we moeten nu inzetten op herstel. Nu blijkt ook dat vrijwilligers het onbetaalbare kapitaal zijn. Doordat alles op slot is geweest, zijn er veel activiteiten gestopt en moeten we op allerlei creatieve manieren hier weer handen en voeten aan geven.

.

Teuntje berkhout

FIJNE WIJKEN MET GOEDE VOORZIENINGEN

 

Mijn naam is Stan van der Heijden en sinds 2018 ben ik namens JO wethouder in Best. Vier jaar geleden was dat ook aanleiding om na wat omzwervingen terug te keren naar Best, de plaats waar ik ben opgegroeid,

 

Nou is Best een uitstekende plek om te wonen, zeker als je net als ik jonge kinderen hebt. Goede voorzieningen en scholen maar ook in no-time in de stad of met mijn mountainbike in de bossen. 

 

Al sinds de jaren ‘90 ben ik actief bij de partij. Zo ben ik steeds als lijstduwer verkiesbaar geweest, ook toen ik in Eindhoven of Den Bosch woonde. Als wethouder probeer ik dicht bij de mensen te staan. Ik sta ook open om het gesprek aan te gaan met inwoners en ondernemers. Daaruit haal je als bestuurder de belangrijkste input.

 

De komende periode wil ik me ook graag voor Best inzetten, als wethouder of in de gemeenteraad.

Stan

DE JUISTE POLITIEK

 

Mijn naam is Rob Snellen, geboren in 1968 dus wat ouder maar nog jong en ambitieus qua geest. In 2014 ben ik gekozen in de raad, helaas heb ik toen door privé omstandigheden niet mijn werkzaamheden kunnen voortzetten. In 2018 heb ik de 3de zetel van Jongerenpartij JO ingenomen. 

 

Mensen die mij kennen weten dat ik geen blad voor mijn mond neem, niet altijd handig als politicus maar je weet wel wat je aan mij hebt. 

 

Ik vind het belangrijk om een controlerende rol uit te voeren, en in te grijpen als het fout gaat. Dit doormiddel van moties en amandementen. 

 

Thema's die mij aan het hart gaan zijn Wonen | Bedrijven | Een bruisend Best 

 

Rob Snellen rfcsnellen@icloud.com 

Rob